Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2011 10:26 - Долу ръцете от Либия!
Автор: july26 Категория: Политика   
Прочетен: 927 Коментари: 3 Гласове:
3





               Вече даже не е новина какво става в Либия. Очевидно за никого не е интересно или всъщност информационната завеса е толкова плътна че няма пробиване.То бива измислени каузи,ама тая беше най-измислената напоследък.Дали изобщо вярва някой че НАТО защитава някого другиго освен едни съвсем тесни петролно- политически интереси на фирми от САЩ и Западна Европа? Превръщането на този псевдо- конфликт в такъв от иракски тип не знам точно до каква демокрация води и как точно защитава...кого?? Африканците май почнаха да се осъзнават,че както това се случва в Ирак и Либия така  може да се случи и навсякъде другаде. Използваната схема е толкова и изтъркана и прозрачна,че ако се поразровим в историята ще  я намерим и в още други държави навсякъде по света. И   навсякъде не е довела до нищо друго освен до още по-голямо обедняване на народите там и зависимостта им от САЩ най-вече.              Какъвто ще да е Кадафи, никой няма право да се меси в делата на една държава под какъвто и да било предлог!!Не си представям САЩ да допуснат някой да им обяснява че има и друг тип демокрация, още повече да го прилага хвърляйки бомби над територията им! Спомня ли си някой причината да бъдат нападнати те от Япония при Пърл Харбър? Дали е само защото японците са фанатици или е и заради замразените активи на японската държава преди още да почне войната? Англичаните и французите демонстрират подкрепа в един мръсен конфликт просто защото контрола над петрола и финансите на Третия свят все повече им се изплъзва. А без контрол над финансите и петрола Запада няма да е това което парадира че е. Тази съвременна форма на колониализъм от друг вид носи ползи само на няколко държави в света,за всички останали валидно е да се правим че не виждаме за какво иде реч.              Съветът за сигурност към ООН надали не си дава сметка за всичко това. В такъв случай допускането на подобни войни и участието на НАТО като " Умиротворител №1" е пълна пародия на ролята на тази и на всички останали Световни организации определена им от държавите-учредители. А свободна преса изобщо съществува ли? И къде са представителите на т.нар. " Обществено мнение? Къде е будната съвест? Или всички сме на мнение,че това е начина и така трябва да се действа и че това е нормално?              Нямам какво повече да кажа освен...Долу ръцете от Либия! Янки,вървете си у дома! И всички останали,подражаващи им! Нямате работа в Либия,нито в Ирак или Афганистан,нито в Сирия! Идете и спрете пиратството в Сомалия,помагайте на Япония да се възстановавя,почистете мексиканския залив от работата на БП! Спрете парниковите газове, внедрете електромобилите и слънчевата енергия! Осъзнайте най-после,че светът се промня независимо дали ви харесва или не! И че действията Ви не го правят по-добър или демократичен,даже обратното!              Затова- просто си вървете откъдето сте дошли!!!




Гласувай:
4



1. boliarkabg - поздрави, толкова се радвам като ...
01.05.2011 13:32
поздрави, толкова се радвам като видя,че има хора,които мислят със собствените си глави,чели са все пак и знаят, правят изводи и имат смелост да го напишат. Поздрави още веднъж!
цитирай
2. tomcat - Поздравления за правилната поз...
01.05.2011 13:43
Поздравления за правилната позиция!По-големи терористи от нато няма,тази криминална организацийка трябва да се унищожи за доброто на света!
цитирай
3. анонимен - Поздравления за позицията! В тоя ...
02.05.2011 20:32
Поздравления за позицията! В тоя сайт се нагледах на мижитурки от миманса. От шест години си тук и си издържал. Направо съм изумен.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: july26
Категория: Бизнес
Прочетен: 987833
Постинги: 326
Коментари: 2482
Гласове: 7565
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол