Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2009 23:36 - Смешно, та чак жалко!
Автор: july26 Категория: Политика   
Прочетен: 2699 Коментари: 16 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



                                Без значение какви са резултатите от изборите единственият видим и окончателно утвърден резултат за мен е, че страх ме хваща от евентуалното управление с мандата на ГЕРБ. Най-вече заради лидера им, сед това и заради пълната мъгла относно кадри, потенциал и каквато и да било координация в политическия смисъл на това понятие. Българският избирател май само си мисли, че е наясно какъв таралеж си вкарва в гащите, давайки толкова голямо доверие на един човек, когото трудно даже бих нарекъл личност. Според общоприетите критерии, разбира се, иначе очевидно според нашенските това е човек, на когото може да се вярва! Смешно направо, но факт! Иска ми се да се надявам, че българинът ще отрезнее и ще разбере, че политик не е просто понятие и не се създава от нищото! Доган снощи беше прав за много от нещата , които каза по адрес на ББ, очевидно и този път трябва да си минем през Голготата вместо да направим нещо повече сами за себе си. Ами, хубаво, понякога изтрезняването става по- бавно , друг път по-бързо. Няма начин обаче да не настъпи, рано или късно, дано този път не е фатално късно.Толкова смешен и жалък не е бил дори и Волен Сидеров, когато беше яхнал електоралния патос, той поне има език и речник, донякъде мимика и осанка! Този " неформален" лидер е всичко друго, но не и политик, на когото бих имал доверие. Той си е просто полицай и телохранител, за това е учил и това си може, такъв му е манталитета , приказките му са такива. Не съм сигурен ,че реално си дава сметка до какво ще го доведе лично него това, към което се е запътил чрез доверието на гласувалите за него.Айде, за него не ме интересува, но да сложим начело на Държавата такова същество...просто не го разбирам, както и логиката на избиращите го и надяващите се на ...на какво, скъпи мои сънародници?!
                    Боже, пази България!



Тагове:   срам,


Гласувай:
0



1. viki11 - E, както се вижда, повечето не ни е ...
08.06.2009 23:38
E, както се вижда, повечето не ни е страх от Бойко.
цитирай
2. july26 - Напротив, страх ме е много, щото тоя толкова много си е повярвал,че като нищо ще ни спретне някоя
08.06.2009 23:40
национално непоправима простотия! Щото той няма нещо, с което да не е наясно и да не може,колко му е и Държава да управлява!
цитирай
3. анонимен - ...
08.06.2009 23:45
прав си...
Дано се спасим, но... едва ли..
Толкова. Не сме зрял народ. Затова и такива ни политиците...
цитирай
4. july26 - Не ми помага особено това ,че съм прав!
08.06.2009 23:54
Въпросът е да се намери изход и да се отървем от този, преди да започне на наш гръб да се учи на държавно управление! Ама хапчета за политическо изтрезняване няма открити,то се случва само след като го усетим на гърба си,т.е. когато е вече много късно.
цитирай
5. benra - колко
09.06.2009 09:31
години все търсим изход?
цитирай
6. viki11 - Щом се оставяте Иван Костов да ви ...
09.06.2009 10:24
Щом се оставяте Иван Костов да ви управлява, че и БСП, че и ДПС
що да говорим повече.
Бойко да ми е проблема.

Бойко и НДСВ. Е , и Зелените. Има нови партии, които не са като тази на Ал. Томов!
цитирай
7. viki11 - А и Софиянски беше избиран 3 пъти, ...
09.06.2009 10:26
А и Софиянски беше избиран 3 пъти, пък е доста крадлив, като Костов. Ама не ви беше страх!
Бойко не е по страшен.
Богомил Бонев, Бойко... поне знаят, че народа има право на живот! Щото другите и това не разбират.
Дай на Костов да мре народа, има компютри. Убици ли да поддържаме? Бойко няма да ме убие. Даже манипулациите ви против него са опасни. Той рискува живота си като се бори с някои "сили" в сянка. Ама слепи ли сте, във вестинк няма да ви го напишат.
цитирай
8. marystaneva - Ужас! Бойко е антихристът! Ха-ха-ха! :)
09.06.2009 17:18
"Ако напишем името на Бойко Борисов с малки букви /бойко борисов/ и съберем цифрите от годината му на раждане - 1959 /1+9+5+9=24; 2+4=6/, получаваме три шестици - бб6."
И тази глупост я четох някъде! Смешно, та чак жалко!
Я вместо да повтарят чужди думи, някои хора да почетат малко повече.

http://www.sofia.bg/bborisov.asp

http://www.gerb.bg/bg/program/programlist/cat_id/21

От Бойко се страхуват само хора, които имат причини да се страхуват!
И друго ми прави впечатление. Знаем, че децата интуитивно усещат както добрите, така и лошите хора. Всеки път, когато Бойко се появи някъде, децата го наобикалят без страх. Така че - да се страхува този, който е гузен! А тези, които спят спокойно с чиста съвест, да гласуват!
цитирай
9. dorichela - Джулс, той просто беше по-малкото ...
09.06.2009 20:05
Джулс, той просто беше по-малкото зло.... И аз не гласувах за него, но все пак.. пред Доган предпочитам него..
Поздрав :)
цитирай
10. july26 - Не се страхувам от него, а от поразиите, които ще направи!
09.06.2009 21:42
Ей така ,от доброта! Не казвам,че е лош човек, казвам, че не искам да ме управлява човек като него! Добър човек и добър политик са много различни неща.А и пътят към ада е постлан с добри намерения...Аре стига толкова " добряци" на мой гръб! Ше роживеем, ще си говорим пак...скоро...
цитирай
11. july26 - Софиянски също беше много добър и усмихнат, нали?
09.06.2009 21:44
Окраде каквото можа и т.н., някак и "борецът за народните права" ББ спря да говори за него и се ориентира тотално единствено и само срещу БСП1 Защо ли?!
Виж, аз ще си оставя мнението ,което защитавам от доста време, пък наистина ще видим кой прав и кой-крив! То май друг начин ,освен на гърба ни наистина няма!
цитирай
12. july26 - Не бих гласувал за Доган по ред причини!Истината обаче е,че в сравнение
09.06.2009 21:47
с ББ той е на светлинни години някъде напред! Това не мога да му го отрека! Не бих искал и да отричате ,че гавазин да стане Министър-председател си е чиста проба мазохизъм! Е, аз просто не съм мазохист, дори напротив ,и когато говоря много внимавам какво и на кого го говоря! И не си позволявам да се правя на нещо, което всъщност не съм! За разлика от кмета-революционер...Писна ми от революционери като него!
цитирай
13. marystaneva - july26,
10.06.2009 09:04
Има ли смисъл да се говори за Софиянски, след като съдът го оправда? Какво ще промени говоренето? Никой не отрича, че и Доган, и Костов са много добри политици, но дали са полезни за България? Борисов не знае всичко, но е показал, че умее да си подбира хората и се вслушва в мнението на експертите от екипа си. Не умее да говори като професионален политик /дълго, без да каже нищо съществено/, но е прагматичен и знае как да привлече най-добрите специалисти. "Революционери" и то опасни, са Сидеров и Яне.
И още нещо. Отричаш Борисов - О.К. Но в ПП ГЕРБ не е само Борисов. Трудно ми е да си обясня защо интелигентен човек като теб говори така първосигнално. Нима според теб има престижни и непрестижни професии? Не е ли по-важно човек да работи и да си изкарва сам прехраната? Охранител /а не гавазин/ е професия като всяка друга. Освен това, да бъдеш "просто полицай" или пожарникар е нещо, което в нормалния свят е достойно за уважение. Само у нас има пренебрежително отношение към тези хора, голяма част от които в опасни ситуации са готови да рискуват живота си. Сега е кмет на София. Не е оправено всичко, но се работи непрекъснато /а не само предизборно/ и нещата едно по едно започват да се случват. Виж кредитния рейтинг на София и го сравни с този на държавата. "По делата ще ги познаете".
Лесно се критикува, но не видях да предлагш нещо по-добро.
цитирай
14. july26 - Мария, мъдреците са казали,че човек вижда обикновено това,което иска да види
10.06.2009 09:29
Отнася се и за теб, и за мен.
Що се отнася за мен-нищо против професии,едни или други. Но ми е трудно да повярвам, че изграден професионален пожарникар можае да бъде и професионален политик. Примери-колкото щеш! Лех Валенса например,беше дори президент! Е, и какво? Къде е сега той,какво толкова направи за Полша?
Отричам ББ като политик и с потенциал да води такова нещо като Държавата България! За друго може и да става, но много скоро ще бъде намразен от същите тези журналисти, които го издигнаха до това ниво! Щото никой друг не си позволява такъв прост и груб език,настина силов! Това не може да бъде език на политик, той трябва да обединява, а не да конфронтира! Изобщо, колкото и да плюем по политиците,няма как те да бъдат като всеки един обикновен човек,просто защото на тях им се налага да контактуват и обединяват.Какво прави нашият герой? Говори за кражби и корупция,за неусвоени фондове,за това ,че ще тикне някого в затвора! Това може да обединява само временно и когато нищо от това не се случи,защото просто няма как да се случи, същият този обединител ,заложил на такава фразеология, отива в забвение или запазва десетина процента твърд електорат!
Защо НДСВ отново изскачат на хоризонта,мм? Ами просто защото са наистина качествени хора, с визия, с мозък ,изобщо са личности.Сигурно от твоя гледна точка са крадци и корумпирани,но едва ли това ги прави лоши политици в крайна сметка.Е, народът след като знае всичко това,защо отново залага на тях?
ББ е еднодневка и няма политическо посление, за умствен багаж да не говорим, а пък " Поразяващата уста" е едно от имената му вече. Егати и националния водач! Жалко просто!
цитирай
15. marystaneva - Да съм казала нещо лошо за НДСВ?
10.06.2009 12:46
Да си чула Бойко да каже нещо лошо за НДСВ? Аз не съм.

Карай по-спокойно, july26, емоциите са лош съветник. Отразяват се не само на правописа.
Колкото до разстоянието от "Осанна" до "Разпни го", уверявам те, че в ГЕРБ сме наясно колко е малко. Между другото, ти дали намери време да прочетеш двата линка, които дадох по-нагоре?
В крайна сметка разбрах какво не искаш, но не стана ясно какво предлагаш. Не по принцип, а конкретно кого предлагаш?
цитирай
16. july26 - Конкретно предлагам всяка жаба да си знае гьола,този на ББ
10.06.2009 20:50
изобщо не е в политиката!
Предлагам да се съобразява човек с правилото" Едно е да можеш, друго е да искаш... "т.н.ББ си мисли ,че го прави.
Предлагам на хората да не вярват на еднодневки, да наблягат на традиция и експертност,за да не се разочароват и да не ставаме жалки с тези лашкания ха към Атака, ха към ГЕПБ ,после НДСВ, после РЗС. Стига сме се пробвали, не разбрахме ли ,че месии няма?!
Съвсем спокойно го карам, гледам си работата и живота, и двете ги правя много добре и се дразня на всезнаещи като ББ , с поредните истини от последна инстанция и изложени по неговия начин. Този човек импровизира добре и е комбинативен, но не нанационално ниво, а на личностно , и то от неговия тип!
Какво по-ясно искаш да ти предлагам на Вас , от ГЕРБ? Нещо поименно ли да ти кажа,както ББ разговаря, всъщност разпитва водещата на Предизборно студио Д. Чешмеджиева?
Благодаря за линковете ,не ми е нужно да ги чета, имам достатъчно мозък в главата си ,за да се ориентирам ,без някой друг непременно да ми дава пътеводна насока. Оправям се и сам засега! И си зная гьола също,между впрочем!
И вместо защитна пледоария и да нападаш, прочети какво казвам всъщност.Изобщо не ме интересува човекът ББ, интересуват ме политическите му възможности,които той просто не притежава! Най-многото,което ще му се случи, е да бъде политически упоребен,както беше Жан Виденов навремето! Натам вървят нещата,ще хоживеем- ще видим...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: july26
Категория: Бизнес
Прочетен: 987823
Постинги: 326
Коментари: 2482
Гласове: 7565
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол